Op Hyves schreef ik gisteren een blog over het grote Medicijn Boeddha Healing weekend in juli. Veel van mijn Hyves-vrienden gaan al op vakantie, wonen te ver weg of kunnen om een andere reden niet komen. Daarom heb ik laten weten dat iedereen die mijn blog leest namen aan mij kan doorgeven. Ik zou dan zorgen dat de namen (of andere zaken) op papier zouden komen, zodat ze mee konden naar de vuurceremonie om in het vuur te verdwijnen.
Ik heb ongelooflijk veel reacties gehad, zelden kreeg ik er zoveel.

Veel mensen schreven namen onder mijn blog. Nog veel meer mensen stuurden mij een privéberichtje met namen. Vaak schreven ze erbij wat de reden was van de vraag om heling. Veel mails waren heel persoonlijk.
Velen vroegen heling voor zichzelf, familie, voor de wereld, voor vrede.
Er waren mensen die vroegen om heling voor familieleden die stervende waren, ‘zodat ze in vrede kunnen sterven’.
Het ontroerde me dat zoveel mensen reageerden, en dat de reacties zo persoonlijk waren.

KLIK HIER als je het blog op Hyves wilt lezen