Amrit en ik waren uitgenodigd voor het houden van een Medicijn Boeddha Healing in Bergen. Afgelopen zaterdag was het zover en we reden naar de plek waar we de ceremonie zouden houden. Ondanks de harde wind besloten we de ceremonie buiten te houden op een groot grasveld in het bos. Binnen had ook gekund, maar buiten was het een stuk frisser en prettiger. Althans, dat vonden Amrit en Anneloes, en die mochten het zeggen.
We waren met 20 volwassenen en 5 kinderen. Sommige mensen hadden de mantra al via onze website geleerd, wat we heel erg leuk vonden!
Veel mensen waren nog niet met de mantra bekend, we hebben dus eerst wat uitgelegd over Medicijn Boeddha, om daarna te beginnen met de ceremonie.

Elke keer is het weer spannend als er allemaal nieuwe mensen zijn, maar ook dit keer vond iedereen het weer een prachtige en diepe ervaring. Velen wilden doorgaan met de mantra, we komen dus nog terug om Tsa Tsa’s te maken en een vuurceremonie te houden. De data maken we later bekend.
Tara Smeenk maakte een aantal mooie foto’s. Tara is 11 jaar, maar kan al uitstekend fotograferen,

dat zie je vanzelf hieronder

Klik op een foto als je hem in een groter formaat wilt zien.

altaarvincent-01vincent-02vincent-drumtkoen010203anneloes-smudgedvincent-02salie-aanstekenamrit

Cirkel

Cirkel