Medicijn Boeddha Beeldje

Medicijn Boeddha Healing 2012

vrijdag 21 -12- 12
van 10.30 u.-12.30 u.
in Anslijnstraat 28, te Haarlem

Op vrijdag 21 december 2012 vinden over de hele wereld ceremonies en rituelen plaats waarin mensen hun hart uitstorten om de overgang van het ene tijdperk naar het andere te vieren.
Wij willen ons hiermee verbinden door middel van een Medicijn Boeddha Healing om samen met Medicijn Boeddha deze overgang te maken.

Medicijn Boeddha heelt op drie niveaus; het fysieke, mentale (waar het emotionele onder valt) en het spirituele. In de ceremonie kom jezelf aan bod, een ander, de wereld ( en onze aarde kan dit goed gebruiken) en we gaan nog verder; dat laat ik voor nu een verrassing zijn. Je leert de mantra en wil je vast oefenen, dan kan dat via http://www.medicijnboedha.nl/ ; daar vindt je ook verdere informatie.
Deelname is op basis van een minimale donatie van € 15,- De opbrengsten gaan naar een project van Nechung Kuten; het staatsorakel van de Tibetaanse regering in ballingschap.
Je kunt je aanmelden tot 18 december; bij een grote groep verandert de lokatie
Voor aanmelding kun je met Joep of Amrit bellen 023-5325064
of mailen; medicijnboeddha(at)amritsmeenk.nl

 

Drepung Deyang klooster

Als we na aftrek van alle onkosten geld overhouden maken we dit over als donatie aan de jonge monniken in het Drepung Deyang klooster, één van de kloosters van Nechung Kuten (het staatorakel van Tibet). In dit klooster in Zuid-India wonen jonge monniken in de leeftijd van 8 tot 15 jaar, die uit zeer arme gezinnen komen.

Het klooster heeft de ouderlijke zorg en educatie van deze jongens op zich genomen. Nadat Amrit en ik Nechung Kuten twee keer ontmoet hebben in februari 2010 voelen we ons enorm betrokken bij dit project.